Keskustelu:Edgar Allan Poe

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Korvasin sivulla olevan tekstin tyngällä koska se näyttää olevan kopioitu täältä: [1]. -- Jniemenmaa 08:49 tammi 29, 2004 (UTC)

Teksti oli vaihdettu takaisin, "reprinted by author's permission"-merkinnällä mutta pienin formatointivirhein; korjasin ne ja lisäsin alkuun tuon tyngän. Kuuluuko tämä essee kuitenkaan ensyklopediaan? Tai voisiko sen otsikoida jollekin toiselle sivulle ja linkittää täältä? Missään nimessä se ei ole aivan yleisluontoinen katsaus Poeen henkilönä tai kirjailijana. -- Don 22:22 helmi 13, 2004 (UTC)

Pitäisikö tälle sivulle tehdä jotakin? Eihän tuo "reprinted by author's permission" välttämättä tarkoita sitä, että tekijä tajuaisi tekstinsä olevan muokattavissa edelleen tai siihen suostuisi. Lisäksi tuollainen sotii minusta wikipedian sitä ajatusta vastaan, että "authorship"iä, tekijyyttä ei ole: kukaan ei omista tekstejä. Äänestäisin poistamisen puolesta. 13.5.2004

Muutin tiedon Poen kuolintavasta ja lisäsin kappaleen oletetusta alkoholin- ja oopiuminkäytöstä viitetietoineen. m.t.kulmala 07:53 helmi 5, 2009 (UTC)

Enkefaliitti ei ole aivokalvontulehdus vaan aivotulehdus. Meningiitti on aivokalvontulehdus. Korjatkoon tekstin se, joka tietää oikean kuolinsyyn.