Keskustelu:Dimmu Borgir

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelista puuttuu NPOV, lähteitä ei ole lainkaan ja kielellinen muotoilukin on varsin ontuvaa.

Esimerkkinä vaikkapa seuraava: hänet potkittiin yhtyeestä jatkuvien ongelmien takia, kun hän ei ilmestynyt harjoituksiin tai keikoille. Ja tästä on kiertänyt huhu, että Stian Arstad vei mukanaan Alt Lys Er Svunnet Henin pianosävelet kuten myös Sorgens Kammerin.. Ensinnäkin sävelten "vieminen" kuulostaa omituiselta, toiseksi bändiä ennestään tuntematon ei voi tietää, mikä on "Sorgens Kammer", jonka herra Arstad vei. Onhan tuolla lisääkin, mm. väitteitä, että yhtyeen toinen levy Stormblåst olisi "onnistunein" - minkä kriteerien mukaisesti? Kriitikoiden? Naapurin Jaskan? Levymyynnin mukaan nyt ei ainakaan.84.250.12.15 12. elokuuta 2007 kello 00.53 (UTC)


Lisäisin sellaisen asian, että Dimmu Borgirin logo on nykyään erilainen, eli sen voisi päivittää. Jeesbox 4. syyskuuta 2007 kello 15.21 (UTC)

  • Logo päivitetty nyt kun vihdoin muistin tehdä asian --Mazku 29. joulukuuta 2007 kello 11.49 (UTC)


"Dimmu Borgir" on jotain muinaisnorjan ja islannin sekoitusta ja on suomeksi ilmeisesti lähinnä muotoa "synkät kaupungit". Joka tapauksessa monikko. Onko tarpeellista vaihtaa? Kommentin jätti Hikkonen (keskustelu – muokkaukset).