Keskustelu:Biorytmi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olipa nk. biorymejä olemassa tai ei, on kuitenkin aivan selvää, että erilaisia biologisia rytmejä kuitenkin on olemassa:

- Ihmisen elämän jatkuvuuden kannalta tärkein biologinen rytmi on kuukautiskierto.

- Ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden kannalta tärkein biologinen rytmi on vuorokausirytmi, kts. melatoniini.

Se, että kuukautiskierto hyvin suurella todennäköisyydellä ei ole liikenneonnettomuuksia selittävä riskitekijä, ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että kuukautiskierto on kuitenkin olemassa. Siksi on hyvin yksisilmäistä sulkea pois muidenkaan biologisten rytmien olemassaolo artikkelissa kuvattujen tutkimusten perusteella.


TOMISTILLE: Miksi mukamas em. biologiset rytmit eivät liity "biorytmeihin"??? JA MITÄ ihmeen tekemistä bio(-logisilla )rytmeillä on new agen kanssa??? Oletko oikeasti tutkija (totuuden etsijä) vai haluatko pakottaa maailman oman väristesi linssien kaltaiseksi???

Kaikki hienovaraisimmatkin havainnot on tutkijan otettava huomioon. Historia, johon itsekin olet tutustunut kertoo, että mitään merkittäviä keksintöjä ei tehdä enemmistöpäätöksillä ja sillä päättelyllä, ettei tuo sovi tähän minun tuttuun ja turvalliseen maailmankuvaani.

Tämä taisi olla ensimmäinen ja viimeinen tutustumiseni WP:n toimittamiseen. Täällä on jokin totuuden etsintää kaihtava kummallinen nurkkakuntaisuus vallassa.


18.3.2007 Jarmo T.