Keskustelu:Antti Heikkilä (ortopedi)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Muista fiksata typot kun kerran on työn alla tämä artikkeli. Argus 27. toukokuuta 2006 kello 12.57 (UTC)

Muokkaus ilmeisesti lopetettu, kun malline on poistettu. Tekstissä runsaasti kielioppivirheitä ja myös ainakin osa nimistä on väärin. Kielenhuolto malline lisätty. Kkmikkon 27. toukokuuta 2006 kello 13.29 (UTC)

Huomasin tuon työn alla mallineen ja kirjoitin tuon aikaisemman viestini siksi että joku muistaisi oikolukea tekstin sitten kun malline on poistettu, tarkoitus oli hyvä. Argus 27. toukokuuta 2006 kello 17.48 (UTC)
Kaukana epäilyt tarkoituksestasi, kuten mainitsin tekstin oikolukeneelle Käyttäjä:Elrithille, niin minulla on vaikeuksia kirjoittamisessa ja puheessakin. Kyllä sitä saa ja pitää oikolukea testejäni! Niin, ja en tajunnut mitä tarkoitit, mutta se menee vanhuuden tiliin. --Alexius Manfelt 27. toukokuuta 2006 kello 17.54 (UTC)

Muokkasin joitain mielestäni ei-neutraalisti kirjoitettuja kohtia. Mistä tuo kohdan "Valinta" (aika erikoinen otsikko, ei kovin asiallinenkaan, voisiko harkita jotain muuta?)teksti on kopioitu? Kappale myös alkaa hassusti paitsi jos kirjoittaja kuuluu Heikkilän ystäväpiiriin. Siihen pitää ehdottomasti lisätä lähdeviite!

Poistin myös linkin homeopaatin kotisivuille. Se ei mielestäni lisää artikkelin arvoa eikä itse sivusto ole tieteellinen tai neutraali. Habiibi 21. kesäkuuta 2006 kello 13.08 (UTC)

Miten jonkun mielipide voisi olla ns. neutraali? Se ei olisi silloin edes mielipide. Se on selvästi ilmoitettu, että kyse on nimenomaan Antti Heikkilän mielipieteestä, subjektiivisesta sellaisesta - jos nyt on olemassa mitään objektiivista totuutta, tuon ihmiskäden koskemattoman luonnon lisäksi? Toisaalta, kaikki on vapaasti muunneltavissa, myös otsikot. Jos niin haluaa. Homeapaatin osoitteen voi poistaa, sen on siihen joku lisännyt. Mutta asiasta voi ja kannattaa keskustella ja Wikipedia on juuri siihen omiaan. Tekstejä voi aina myös muokkailla. --Alexius Manfelt 21. kesäkuuta 2006 kello 13.44 (UTC)

Kielenhuolto[muokkaa wikitekstiä]

Tiivistin artikkelia huomattavasti. Siellä oli yhä linkki homeopaatin sivuille. Sekö oli tarkoitus poistaa?--Ulrika 25. kesäkuuta 2006 kello 09.15 (UTC)
Poistin homeopaattilinkin ja muokkasin tekstiä aika reippaasti. Ei se vieläkään kyllä kovin hyvä ole. Habiibi 27. heinäkuuta 2006 kello 15.00 (UTC)

Kannattajat vs. kriitikot[muokkaa wikitekstiä]

  • Poistin tuon homeopaatin ja samalla koko kannattajat -luvun. En oikein ymmärrä, miksi "diplomihomeopaatin" näkemys olisi mainitsemisen arvoinen. Heikkilän ajatuksilla on toki kannattajia, mutta mielestäni on epäasiallista jos kriitikot ovat ns. vakavasti otettavia lääkäreitä ja tutkijoita ja kannattajana on vain yksi tieteellisesti kyseenalaisen vaihtoehtolääketieteen harjoittaja. Sen sijaan voisimme laatia listan tutkijoista ja tutkimuksista jotka ovat tulleet samoihin tuloksiin kuin Heikkilä. Habiibi 12. elokuuta 2006 kello 13.44 (UTC)

Lööperiä kaikki[muokkaa wikitekstiä]

No jopas on lööperiä kirjoitettu. Ei voi wikipediaa miksiikään tiedon lähteeksi kutsua, koska kuka tahansa voi kirjoitta aivan mitä tahan soopaa.Kommentin jätti 80.222.98.112 (keskustelu – muokkaukset)

Prosenttilaskuista[muokkaa wikitekstiä]

Minulle jäi epäselväksi sekä tästä artikkelista että Vihreän Langan alkuperäisestä että miksi jokin ei voisi lisääntyä 700%?

Varmaan se viittaa siihen, että kun keskenmenoja tapahtuu normaalistikin aika usein, 700 prosentin lisäys nostaisi niiden osuuden yli 100 prosenttiin kaikista raskauksista. --Savir (keskustelu) 26. tammikuuta 2014 kello 18.54 (EET)[vastaa]
Mitähän lähteessä sanotaan? Jos tarkoitetaan 7-kertaiseksi, niin se on käsitettävämpi ilmaus. --Käyttäjä:Kielimiliisi 26. tammikuuta 2014 kello 18.56 (EET)[vastaa]
Vihreässä langassa ja Heikkilän sivuilla puhutaan 700 prosentin lisäyksestä (ts. 8-kertaiseksi: 100 % + 700 % = 800 % eli kahdeksankertainen). --Savir (keskustelu) 26. tammikuuta 2014 kello 19.01 (EET)[vastaa]
Itse asiassa koko pätkä on niin mitätön merkitykseltään että sen voi poistaa. Kaikkia mielipiteitä ei tarvitse kirjata Wikipediaan , että jää otain luettavaa muuallakin. --Käyttäjä:Kielimiliisi 26. tammikuuta 2014 kello 19.04 (EET)[vastaa]

Suomalaisten lääkärien/ravitsemusterapeuttien näkemykset[muokkaa wikitekstiä]

Poistin johdannosta lähteettömän väitteen "Hänen mielipiteensä ovat ristiriidassa Suomen ravitsemustieteen ja lääketieteen edustajien näkemysten kanssa". Tekstissä ei annettu mielestäni lähteitä, jotka tukisivat näin rajua väitettä: Suomessa on hyvin paljon lääkäreitä ja jonkin verran myös ravitsemusterapeutteja, liekö heidän näkemyksiään aiheesta edes koskaan kartoitettu? Osa lääkärikunnasta suosittelee itsekin hiilihydraattirajoitusta, esim. Pertti Pakarinen sekä Aki Loikkanen ovat/olivat suomalaisia lääkäreitä, jotka kirjoittivat paljonkin vhh-ruokavalion puolesta. (Ja vähähiilihydraattisen ruokavalion terveysvaikutuksista on saatu jo aika lailla tieteellistä näyttöä.)46.132.28.251 21. huhtikuuta 2021 kello 02.28 (EEST)[vastaa]

Huonot välit terveysviranomaisten kanssa[muokkaa wikitekstiä]

Poistin johdannosta lähteettömän väitteen "hän on huonoissa väleissä Suomen terveysviranomaisten kanssa". Tekstissä ei annettu lähteitä tällaiselle väitteelle, eikä täsmennetty, keistä viranomaisista oli kyse. (Jos viitataan kiistelyyn Pekka Puskan kanssa, niin kyse on aikapäiviä sitten eläkkeelle siirtyneestä henkilöstä)46.132.28.251 21. huhtikuuta 2021 kello 02.28 (EEST)[vastaa]