Keskustelu:Allen Carr

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Apuva... Jeesiä pliis, jos kerran täsä on vikaa Kommentin jätti Einari73 (keskustelu – muokkaukset).

Korjailin kieltä sen verran kuin osaan, mutta kaipa sieltä (minun jäljiltäni:D) löytyy jotain pikku korjattavaa vielä... Lenzt 3. joulukuuta 2006 kello 12.27 (UTC)

Kiitos kiitos, en oikein osannu kikkailla, mutta onneks toiset hallitsee. Hieno mies ja oli pakko saada suomeksi. Fixasin kans hieman Einari73 8. joulukuuta 2006 kello 00.46 (UTC)

Hmm. Carr siis poltti artikkelin mukaan 100 savuketta päivässä? Jos hän nukkui 8 tuntia, niin hän on siis sytyttänyt uuden tupakan keskimäärin 9.6 minuutin välein. Lukema kuulostaa aika uskomattomalta, joten jospa se tarkistettaisiin jostakin. Nvidia 18. maaliskuuta 2008 kello 17.09 (UTC)

Saattaahan tuossa olla liioitteluakin, mutta Allen itse puhui aina noin 100 savukkeesta päivässä. Olettaisin, että tämä ei kuitenkaan ollut joka päiväistä. Lähes mahdoton tarkistaa, kun ko. mies makaa haudassa. 100 savukkeen määrä tulee hänen kertomistaan kirjoissa ja mediassa (Tv, lehdistö). Einari73 7. heinäkuuta 2008 kello 07.53 (UTC)

Lisäsin tuon 100 savukkeen lähteen (Sama artikkeli kuin muualla artikkelissa). Jos siihen kaivataan lisätarkennuksia, niin Google käteen vaan. Lähes jokaisessa artikkelissa jossa kerrotaan Allen Carrin elämästä, mainitaan tuo 100 savuketta. Herra ei AINA polttanut sitä, mutta riippuvuuden ollessa pahimmillaan, meni tuo sata. Hän oli todellinen ketjupolttaja. Itse poltin aikanaan pahoina päivinä jopa 4 askia, joten ei tuo 5 askin tahti mahdoton ole, siinä vaan sytytetään seuraava melkein samaa aikaa, kuin edellinen on stumpattu.

Lisätty infoboksi, Allen Carrin omalla virallisella kuvalla. Kommentin jätti Einari73 16. syyskuuta 2010.