Keskustelu:Airsoft

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

mikä helkkarin "elämyspainotteinen". voisiko noin tyhmän sanan poistaa? --128.214.205.4 4. helmikuuta 2006 kello 11.01 (UTC)

Mielestäni muokattu väärään suuntaan, airsoft on tietynasteista sotaleikkiä. Mutta kielioppi on tullut korjattua, se on hyvä. Pgz 10. maaliskuuta 2006 kello 06.55 (UTC)

Ilmeisesti joku on käynyt käpelöimässä artikkelia. Mm. silmäsuojaimista ei mainita sanaakaan, mutta kappaleen loppuun oli lisätty erittäin lapsellinen ja asiaton rivi. Joku on käynyt laittaa asiattoman sanan

[Häirikkö] Tänään on joku kopeloinu koko artikeliä.. Voisko joku pistää kuntoon..

Kielenhuolto[muokkaa wikitekstiä]

  • Airsoft — kauheasti kirjoitusvirheitä ja tekstin seassa vilisee englanninkielisiä sanoja, kaipaa myös wikitystä.
Englanninkielisiä sanoja vilisee ihan sen takia, ettei harrastuksen kesken ole päädytty monissakaan termeissä mihinkään suomalaisiin vastineisiin. Useimmat ehdotuksista ovat olleet lähinnä karmeita yrityksiä ja ne onkin hylätty varsin nopeasti. Rataslaattikkoa (Mechabox) koskeville termeille on pääosin olemassa suomenkieliset vastineet, joiden käyttö on vähän 50-50, mutta kasvavassa määrin. Pyrin lisäämään ne kunhan saan hieman paremmin Airsoft-aseiden tekniikkaa tuntevalta kaveriltani suomennokset. --Ningyou 17. syyskuuta 2005 kello 16:17:27 (UTC)
  • Mielenkiintoinen artikkeli, mutta sieltä löytyy asioita, joita voi ymmärtää useammalla eri tavalla. Esim. Paineilmatoimiset otsikon alla lukee: Ääni, teho ja luotettavuus olivat aivan eri luokkaa kuin.... Tarkoittaako tuo, että paineilmatoimiset aseet ovat huomattavasti parempi kuin muut (mitkä) vai onko se toisin päin? Edufin 18. heinäkuuta 2006 kello 10.49 (UTC)
  • Tekstin osien korostaminen kirjoittamalla sen isoilla kirjaimilla ei ole kovin hyvä ratkaisu. Wiki tarkoaa erilaisia tapoja tekstin korostamiseen, kuten lihavointi, alleviivaus yms. Näitä kannattaisi käyttää hyväkseen. Valitettavasti en ole asiasta niinkään kiinnostunut, että itse jaksaisin käydä artikkelin läpi asioita korjailemassa. Mutta uskoisin, että harrastajien joukosta löytyy henkilöitä, joilla on enemmän intoa saada harrastukselleen tarkoitettujen sivujen ulkoasu ja sisältö mahdollisimman hyvään kondikseen. Tämä artikkelin tarkoitus on mainostaa tätä hienoa harrastusta, joten on parempi tehdä se hyvin. Ehkä itsekin joskus innostun. Edufin 18. heinäkuuta 2006 kello 10.49 (UTC)

Low Tech Customs virhe[muokkaa wikitekstiä]

Low tech customs ei ole mikää liike tai firma vaan Nemesis airsoftin itse kasaamia airsoft aseita.olen tätä mieltä korjatkaa jos ei pidä paikkaansa Kommentin jätti 80.223.26.207 (keskustelu – muokkaukset).

Haukipudassoft[muokkaa wikitekstiä]

Miksi Haukipudassoft on poistettu? Minun mielestäni se on vielä olemassa.. Kommentin jätti 213.216.199.6 (keskustelu – muokkaukset).

Harmillista...[muokkaa wikitekstiä]

Kuka on keksinyt poistaa nuo linkit noille esim proairsoftin sivuille? Kommentin jätti 85.157.21.72 (keskustelu – muokkaukset).

Haukipudassoft[muokkaa wikitekstiä]

Itseäni kummastuttaa suuresti tuo Haukipudassoft - alaotsikko yhdistysten kohdalla.

1) Haukipudassoft ei ole koskaan ollut yhdistys, lähinnä nimitys alueen pelejä järjestävälle porukalle. 2) Sadan hengen pelejä ei ole Haukipudassoft koskaan järjestänyt. 3) Oulun alueella pelejä järjestää PPA airsoft.

Nämä huomiot siis Haukipudassoftin 'perustajalta'. Eli kyseisen kohdan voi puolestani poistaa. Kommentin jätti 213.216.199.6 (keskustelu – muokkaukset).

Korjasin lauseen, jossa puhuttiin Tokyo Maruin aseista ja mainittiin FAMAS. Lisäsin siihen, että kyseessä on replika. --80.223.131.86 12. kesäkuuta 2008 kello 18.33 (UTC)

Mielestani kasvojen suojauksessa on virheellista tietoa. Suomen laki ei tietaakseni puutu silmasuojainten kayttoon millaan tapaa. Itse en ainakaan ole loytanyt lain kohtaa, mikali kuitenkin loytyy, olisi minusta fiksua viitata kyseiseen pykalaan.

Vastuu on ampujalla, totta. Laki ei kuitenkaan kasittele aihetta, etta pelaajien tulisi suojata kasvonsa.

En tieda nillitinko oikeaan paikkaan, toivottavasti. Mikali kuitenkin tarinoin vaaraan paikkaan, pahoitteluni.

Toni

Parannus artikkeliin[muokkaa wikitekstiä]

Korjasin artikkelin kieliasua ja muokkasin artikkelista selvemmän.--217.30.178.17 9. syyskuuta 2009 kello 11.17 (EEST)[vastaa]

Voisiko joku laittaa siihen tietoa laillisuudesta? ja varsinkin kun joku kirjoittaa että laki määrää jotain, niin mikä laki? linkki sitä koskevaan lakiin ja sen pykäliin jne.

maskien kestävyys[muokkaa wikitekstiä]

tulisiko maskien kestävyydestä mainita? esim että tavaratalojen ja halpa-hallien maskit eivät kestä.

Ite suosittelen Sansein maskeja. --Zunter 8. heinäkuuta 2010 kello 22.46 (EEST)[vastaa]

Voisihan niistäkin mainita. Kunhan lisääjä muistaa neutraalin näkökulman ja lähteet. Eikä markkinoida jotain tiettyä merkkiä. Tmantti (keskustelu) 11. toukokuuta 2015 kello 23.02 (EEST)[vastaa]

Biohajoavat kuulat[muokkaa wikitekstiä]

Tätä muokkausta lukiessa tuli mieleen kysyä, että onko biohajoavat kuulat nykyään vakiokuulia joilla pelataan vai pitäisikö tuossa kohtaa puhua pelkästään muovikuulista ilman täsmennystä biohajoavuudesta? --Zache (keskustelu) 23. kesäkuuta 2014 kello 06.41 (EEST)[vastaa]

Suomalaiset airsoftliikkeet.[muokkaa wikitekstiä]

Aloittelin tässä vähän aikaa sitten artikkelia suomalaisista airsoftliikkeistä. Sen seuloja hylkäsi syynä että se oli markkinointia. En kuitenkaan sitä markkinointi tarkoituksissa tehnyt. Seulojan toimi kuitenkin asiassa oikein. Mietin tässä että haluaisiko joku tehdä laajemman jutun kyseisestä aiheesta jolloin sitä ei voisi tulkita markkinoinniksi ja se olisi neutraalimpi? Itsellä siihen ei ole nyt aikaa. Tmantti (keskustelu) 11. toukokuuta 2015 kello 22.57 (EEST)[vastaa]