Karen Walker (Will & Grace)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Karen Walker (o.s. Delaney, aikaisemmin St. Croix, Popeil ja Finster) on kuvitteellinen hahmo komediasarjassa Will & Grace. Häntä esittää Megan Mullally. Karen asuu New Yorkissa, Park Avenuella. Hän on Grace Adlerin assistentti ja ystävä. Jack McFarland on myös hänen hyvä ystävänsä ja Will Truman toimii hänen asianajajanaan. Karen on naimisissa multimiljonääri Stanley Walkerin kanssa, kunnes tämä kuolee ja jättää Karenille valtavan omaisuuden.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Karen pitää alkoholista ja erilaisista rauhoittavista lääkkeistä, kuten Prozac, Litium ja Vicodin. Karen on myös tuttu asiakas plastiikkakirurgille. Karen on hyvin pinnallinen ja äärimmäisen materialistinen ja on mennyt useammin kuin kerran naimisiin rahasta. Hän on myös hyvin itsekeskeinen ja ilkeä, ja odottaa ihmisten automaattisesti kunnioittavan ja palvelevan häntä. Karen ei tee töitä, vaikka käykin Gracen firmassa assistenttina. Hän käyttää työpäivät lähinnä martinien naukkailuun, erilaisten kuvastojen ja lehtien lukuun sekä kynsien hoitamiseen.

Karen käyttää nimeä Anastasia Beaverhausia aina, kun ei halua tulla tunnistetuksi. Karen vaikuttaa toisinaan olevan hieman ulkona tosielämästtä. Hän ei esimerkiksi tiedä minkä näköinen on pesukone, kolikko eikä osaa avata virvoitusjuomatölkkiä.

Karen kohtelee palkollisiaan huonosti, eikä kutsu heitä edes nimeltä. Kokki on kokki, autonkuljettaja autonkuljettaja ja niin edelleen. Poikkeuksena on Rosario, Karenin suosikkikodinhoitaja, jonka kanssa Karen kuitenkin riitelee usein.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.