Julianna Leblanc

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jules LeBlanc
Henkilötiedot
Muut nimet

Jules LeBlanc

Annie LeBlanc
Syntynyt5. joulukuuta 2004 (ikä 19)
Augusta, Georgia
Vanhemmat

Katie LeBlanc

Billy LeBlanc
Sukulaiset

Hayley LeBlanc (sisko)

Caleb LeBlanc (veli)
Muut tiedot
Aktiivisena 2008-

Julianna Grace LeBlanc (s. 5. joulukuuta 2004)[1] on yhdysvaltalainen tubettaja, näyttelijä, laulaja ja entinen telinevoimistelija Marylandin osavaltiosta. Hänellä on YouTubessa omalla kanavallaan Jules LeBlanc, (aiemmin acroanna) yli 4 miljoonaa tilaajaa ja videoillaan yhteensä yli 300 miljoonaa näyttökertaa. Lisäksi hänen perheen yhteisellä Bratayley kanavalla on noin 7,2 miljoonaa tilaajaa ja videoilla yhteensä yli 4 miljardia näyttökertaa. Jules on kuulunut ennen myös tunnettuun YouTube-kanavaan SevenAwesomeKids.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Julesilla on kaksi vuotta vanhempi veli Caleb ja neljä vuotta nuorempi sisko Hayley. Hänen veljensä Caleb kuoli yllättäen sydänsairauteen 13-vuotiaana 1. lokakuuta 2015.[2][3]

Jules harrasti telinevoimistelua vuosina 2007-2017 ja päätyi USAG:in tasolle 9. Hän lopetti voimistelun jotta pystyisi panostamaan enemmän laulamiseen ja näyttelemiseen. Jules on harrastanut lisäksi kitaran soittoa ja baseballia, mutta lopetti ne ajanpuutteen takia. Julesilla oli myös oma hevonen Marylandissa.lähde?

Vuonna 2018 Jules ja hänen perheensä muuttivat Los Angelesiin ja pian sen jälkeen vuoden 2019 lopussa he päättivät lopettaa Bratayley kanavalle videoiden tekemisen.[4] Jules on panostanut sen jälkeen näyttelemiseen mm. Brat kanavalla sekä Nickelodeonin Side Hustle-televisiosarjassa. [5]

Musiikkiura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 2017 Jules sai levytyssopimuksen ja nauhoitti ensimmäisen musiikkivideonsa ”Little Do You Know” kevätkesällä 2017 Hayden Summerallin kanssa. Musiikkivideolla on yli 65 miljoonaa näyttökertaa. Saman vuoden kesällä hän myös nauhoitti toisen musiikkiversion Maddien ja Taen kappaleesta ”Fly”. Syksyllä 2017 hän kirjoitti ensimmäisen itse kirjoittaman kappaleen ”Ordinary Girl”, jolla on yli 38 miljoonaa näyttökertaa. Keväällä 2018 hän julkaisi uuden kappaleen ”Picture This”, jolla on yli 22 miljoonaa katselukertaa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]