Rev Run

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Joseph Simmons)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Joseph Simmons
Joseph Simmons vuoden 2007 Brooklyn Book Festival -festivaaleilla.
Joseph Simmons vuoden 2007 Brooklyn Book Festival -festivaaleilla.
Henkilötiedot
Koko nimi Joseph Ward Simmons
Syntynyt14. marraskuuta 1964 (ikä 59)
Ammatti rap-artisti, tuottaja, DJ
Muusikko
Taiteilijanimi Rev Run, DJ Run, Joey Simmons
Laulukielet englanti
Aktiivisena 1981–
Tyylilajit hip hop, East Coast hip hop, rap rock
Yhtyeet Run–D.M.C.
Levy-yhtiöt Def Jam RecordingsView and modify data on Wikidata

Joseph Lloyd Simmons (s. 14. marraskuuta 1964 Hollis, Queens, New York) on Yhdysvaltalainen rap-artisti ja Run-D.M.C. hip hop ryhmän perustajajäsenistä yhdessä Darryl "DMC" McDanielsin kanssa. Hänet tunnetaan nimillä DJ Run, Joey Simmons ja Rev Run. Hän on Def Jam Recordingsin perustajan, Russell Simmonsin pikkuveli. Hän oli Run-D.M.C:n laulaja yhdessä hyvän ystävänsä Darryl "DMC" McDanielsin kanssa. Hän alkoi käyttää Rev Run nimeä, kun hänestä tuli pastori. Hänen ensimmäinen työ Rev Run nimellä oli vierailu britti pop-yhtye Liberty X:n Song 4 Lovers kappaleessa Syyskuussa 2005. Simmonsin perheellä on myös tosi-tv ohjelma nimeltä Run's House MTV-kanavalla. Run-D.M.C.:n jäsenenä Simmons yhdessä muiden jäsenien kanssa on mahdollinen pääsemään Rock and Roll Hall OF Fameen vuonna 2008.

Perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Simmons on entisen MC Justinen kanssa naimisissa. Justine on hänen lapsiensa, Russel Simmonsin (Russy) ja Daniel Simmonsin (Diggy), äiti. Justine on äitipuoli Rev Runin kolmelle vanhimmalle lapsille Vanessa Simmonsille, Angela Simmonsille ja Joseph "JoJo" Simmonsille. Lapset ovat hänen edellisestä avioliitostaan Valerie Vaughnin kanssa.

Vanessa Simmons on Simmonsin vanhin lapsi. Vanessa on syntynyt 1983 ja hän on malli Ford Modeling Agencyssä ja näyttelijä. Angela Simmons on syntynyt 1987 ja hän on valmistunut Fashion High School of New York Cityssä. Hänestä on tulossa Word Up! -lehden editoija.

26. elokuuta 2006 Justine Simmons synnytti Victoria Anne Simmonsin, joka kuitenkin kuoli pian syntymän jälkeen. He adoptoivat Miley-nimisen tytön Intiasta vuonna 2008.

Uusi albumi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tänä vuonnamilloin? Rev Run ja Kid Rock alkavat nauhoittaa uutta albumia nimeltä 'Running with the Kid'.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]