Isaac Slade

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Isaac Slade
Isaac Slade.JPG
Syntynyt 26. toukokuuta 1981 (ikä 33)
Kotipaikka Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat, Boulder, Colorado
Aktiivisena 2002–
Tyylilajit rock, Pop Alternative Rock
Laulukieli englanti
Soittimet piano
Yhtyeet The Fray
Levy-yhtiöt Sony BMG

Isaac Edward Slade (s. 26. toukokuuta 1981 Denver, Colorado) on amerikkalaisen pianorock-bändin The Frayn päävokalisti, pääsanoittaja, pianisti ja yksi bändin perustajista.

Nuoruus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Slade kasvoi Denverin alueella perheensä, vanhempiensa - joista molemmat olivat lähetyssaarnaajia - ja kahden nuoremman veljensä Calebin ja Micahin kanssa. Hän aloitti laulamisen ollessaan 8-vuotias ja pianonsoiton 11-vuotiaana menetettyään äänensä hetkellisesti. Slade kirjoitti ensimmäisen laulunsa 16-vuotiaana ja oppi soittamaan kitaraa ollessaan lukiossa.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Slade liittyi Ember-bändiin, mikä koostui Sladesta ja hänen tulevista The Frayn bändikavereistaan Dave Welshistä ja Ben Wysockista. Bändi hajosi pian ja myöhemmin, keväällä 2002, Slade ja Joe King perustivat kahden miehen duon, mikä johti laulujen kirjoittamiseen. He lisäsivät myöhemmin Sladen nuoremman veljen Calebin basistiksi ja Zach Johnsonin rumpaliksi. Johnson lähti pian käydäkseen New Yorkin taidekoulua ja Caleb erotettiin. Tämä aiheutti erimielisyyksiä Sladen ja Calebin välille, mikä inspiroi "Over My Head (Cable Car)" laulun.lähde?

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.