Hot Coffee

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hot Coffee on modi toimintaseikkailupeliin Grand Theft Auto: San Andreas. Se toimii myös huijauskoodina PlayStation 2:lle, mutta sen toimiminen ei ole yhtä vaivatonta kuin Microsoft Windowsilla pelatessa.

Modifikaatio antaa pelihahmolle mahdollisuuden harrastaa seksiä tyttöystävänsä kanssa. Pelinkehittäjä Rockstar Games joutui suureen mediapyöritykseen modin julkaisun jälkeen.

Modi korvaa pelin ..data\script-kansiosta löytyvän ”main.scm”-tiedoston. Modin tekijä PatrickW on avannut tuon tiedoston ja löytänyt sieltä sattumalta threadin, joka sisältää koodin pelin seksikohtauksiin. PatrickW:n mukaan tämä thread oli poistettu käytöstä, jolloin hän otti sen uudelleen käyttöön. Version 2.1 jälkeen PatrickW veti modinsa pois jaosta helpottaakseen Rockstar Gamesin tilannetta.

Kehitysvaiheet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 9. kesäkuuta 2005 PatrickW julkaisi ensimmäisen version Hot Coffee -modista.
  • 12. kesäkuuta 2005 PatrickW julkaisi Hot Coffee -modistaan 2.0-version, joka lisäsi alastonmallinnuksen tyttöystävälle sekä kaksi muuta toimintoa.
  • 16. kesäkuuta 2005 PatrickW julkaisi modin pelin Xbox-versiolle.
  • 17. kesäkuuta 2005 PatrickW julkaisi modistaan version 2.1, joka oli viimeinen versio. Versio 2.1 korjaa yhden modia käytettäessä esiintyneen bugin sekä poistaa rajoituksen, joka esti pelaajaa käymästä tyttöystävänsä luona enempää kuin yhden kerran päivässä (pelin ajassa 24 minuuttia).

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.