Hardline

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hardline
(1992– )
Tiedot
Tyylilaji: Hard rock
Melodinen hard rock
Glam metal
Kotipaikka: Yhdysvaltain lippu Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Laulukieli: englanti
Sivusto: Hardlinen MySpace sivusto
Jäsenet
Johnny Gioeli laulu
Jamie Brown basso
Josh Ramos kitara
Michael T. Ross kosketinsoittaja
Atma Anur rummut
Levy-yhtiöt
Frontiers Records  
MCA  

Hardline on vuonna 1991 perustettu yhdysvaltalainen rockyhtye. Yhtyeen perustivat veljekset Johnny ja Joey Gioeli, jotka olivat aikaisemmin soittaneet eri yhtyeissä kuuluisalla Gazzarri's-yökerholla Sunset Stripillä West Hollywoodissa. Alkuperäisessä kokoonpanossa soitti veljesten lisäksi kitaristi Neal Schon, basisti Todd Jensen ja rumpali Deen Castronovo, jotka olivat aikaisemmin soittaneet muun muassa superyhtye Bad Englishissä ja yhdessä laulaja Paul Rodgersin kanssa.

Ensimmäisen albumin jälkeen yhtye vietti hiljaiseloa, ja jäsenet olivat mukana studiomuusikoina muun muassa Alice Cooperin, Ozzy Osbournen ja Steve Vain yhtyeissä. Neal Schon lähti yhtyeestä ja päätyi lopulta aikuisrockyhtyeeseen Journey. Basisti Todd Jensen ja rumpali Deen Castronovo lähtivät Hardlinesta ja liittyivät Ozzy Osbournen yhtyeeseen. Ennen yhtyeen toista albumia II rumpali Bobby Rock, kosketinsoittaja Michael T. Ross ja Black Sabbathin basisti Geezer Butler liittyivät kokoonpanoon.

23. elokuuta 2008 Hardline ilmoitti MySpace-sivustollaan aloittavansa kolmannen albuminsa tekemisen syyskuussa. Keväällä 2009 ilmestynyt albumi on nimeltään Leaving the end open.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nykyiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Entiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Albumit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD:t[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]