Gemma Ward

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Gemma Ward FashionWeekLivessa San Franciscossa maaliskuussa 2007.

Gemma Louise Ward (s. 3. marraskuuta 1987) on australialainen huippumalli ja näyttelijä.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ward on alun perin kotoisin Länsi-Australian Perthistä. Ward on Gary ja Claire Wardin toinen lapsi. Wardin isosisko Sophie oli myös malli, mutta lopetti mallin työn, koska katsoi sen olevan liian ikävystyttävää. Lisäksi Wardilla on kaksi nuorempaa veljeä, Oscar ja Henry.

Ward asuu New Yorkissa parhaan ystävänsä kanssa.

Hän on tapaillut mm. näyttelijä Heath Ledgeriä.

Englannin lisäksi Ward puhuu sujuvaa ranskaa, italiaa ja espanjaa. Lisäksi hän puhuu jonkin verran saksaa, japania, portugalia ja hollantia.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gemma Ward FashionWeekLivessa San Franciscossa maaliskuussa 2007

178 cm pitkä Gemma nähtiin muotiraamattu Voguen kannessa ensimmäistä kertaa jo 16-vuotiaana (nuorin koskaan Yhdysvaltain Voguen kannessa nähty malli), kun hän poseerasi yhdessä Daria Werbowyn, Gisele Bündchenin, Natalia Vodianovan ja Karolína Kurkován kanssa. Sen jälkeen hän on tehnyt töitä parhaille muotinimille - mm. Chanelille, Guccille, Versacelle, Yves Saint-Laurentille, Valentinolle ja Alexander McQueenille. Ward oli ensimmäinen Teen Voguen kannessa koskaan nähty malli ja ensimmäinen malli sitten Kate Mossin, joka on mainostanut Calvin Kleinin Obsession Night for Men -parfyymia. Hän on myös näytellyt merenneitoa Pirates of the Caribbean -Vierailla vesillä elokuvassa.

Wardia edustaa kuuluisa mallitoimisto IMG, joka on edustanut aikaisemmin muun muassa Tyra Banksia ja Heidi Klumia. ja hän ansaitsee noin 10 000–20 000 dollaria näytöksestä ja noin 100 000 dollaria kampanjoista.

Ulkonäkö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wardin mitat ovat 81–60-89. Hän on 178cm pitkä, ja hänellä on vaaleat hiukset sekä siniset silmät.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]