Gaming Target

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gaming Target
Verkkosivusto http://www.gamingtarget.com
Kaupallinen Kyllä
Tyyppi Videopelisivusto
Rekisteröinti Vapaa
Omistaja Matt Swider
Kehittäjä Matt Swider
Avattu 17. helmikuuta 1999

Gaming Target on videpeleihin keskittyvä verkkosivusto, joka avattiin helmikuussa 1999. Sivusto on lähes 1700 arvostelullaan internetin 29. laajin peliarvosteluarkisto.[1] Arviointien lisäksi peleistä julkaistaan muun muassa uutisia, ennakoita, haastatteluja ja oppaita. Sivustolla on myös keskustelualueita ja lukijoiden arvosteluja sisältävä yhteisö.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aloittaessaan toimintansa vuonna 1999 Gaming Target käsitteli yksinomaan Nintendo 64 ja Game Boy Color -konsoleita. Saman vuoden lopulla sivustolle lisättiin myös Sega Dreamcast -osasto sinä päivänä, kun kyseinen konsoli julkaistiin Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2001 Game Target uusittiin niin ulkoasun kuin sisällön osalta, ja samalla PlayStation 2, Game Boy Advance, Nintendo GameCube ja Xbox saivat omat osastonsa.

Sittemmin sivustoa on suunniteltu uudelleen kahteen otteeseen, joista jälkimmäisen, vuonna 2004 tehdyn uudistuksen yhteydessä sivu sai Nintendo DS ja PlayStation Portable -käsikonsoleille omistetut osastot. Toukokuussa 2005 näitä seurasivat PC, N-Gage ja seitsemännen sukupolven Xbox 360, Wii ja PlayStation 3. Vuoden 2006 kesällä Gaming Targetiin avattiin vanhoihin peleihin ja konsoleihin erikoistunut osio.[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Sites' Statistics Game Rankings. Viitattu 6.4.2007. (englanniksi)
  2. Gaming Target: About Us Gaming Target. Viitattu 6.4.2007. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]