Frendit (3. tuotantokausi)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Frendien 3. tuotantokausi
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Ikäraja Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu
Esittäminen
Verkko Yhdysvallat NBC
Suomi MTV3, Sub
Ensimmäinen esitys 1996-09-1919. syyskuuta 1996
Viimeinen esitys 1997-05-1515. toukokuuta 1997
Esitysten määrä 25
DVD- ja Blu-ray-julkaisu
 Yhdysvallat 2003-04-011. huhtikuuta 2003
 Eurooppa 2000-05-2929. toukokuuta 2000
 Australia 2006-10-044. lokakuuta 2006
Kaudet
← Edellinen
2. tuotantokausi
Seuraava →
4. tuotantokausi
Luettelo televisiosarjan Frendit jaksoista

Televisiosarjan Frendit 3. tuotantokausi esitettiin vuosina 1996–1997.

Pelkkää fantasiaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 1
Ensiesitys Yhdysvalloissa 19. syyskuuta 1996

Monica yrittää päästä yli erostaan Richardin kanssa. Hän ei ole nukkunut kolmeen päivään, koska on viettänyt aikansa itkien. Phoebe yrittää auttaa häntä rentoutumaan, muttei onnistu. Saatuaan postimyynnistä Richardin tilaamat Yhdysvaltain sisällissodasta kertovat filmit, hän masentuu entisestään. Lopulta hänen isänsä tulee katsomaan Monican vointia ja kertoo tälle, että Richardkin on todella maassa heidän eronsa vuoksi. Tämä saa Monican rentoutumaan ja hän nukahtaa.

Ross kertoo Rachelille yhden seksuaallisista fantasioistaan Jedin paluu elokuvasta - kohdasta, jossa prinsessa Leialla on kultaiset bikinit. Rachel kuitenkin kertoo tämän eteenpäin Phoebelle ja Monicalle, mikä pahoittaa Rossin mielen. Rachel kuitenkin kertoo tälle, että tytöt jakavat kaikki salaisuudet keskenään ja että se on todella mukavaa. Ross yrittää keskustella Chandlerin kanssa, mutta keskustelu loppuu Chandlerin kertoessa, että näkee joskus äitinsä kasvot rakastellessaan naisen kanssa.

Joey on harmissaan, että Chandler on taas yhdessä Janicen kanssa eikä aio erota tästä tällä kertaa. Janice päättää saada Joeyn pitämään itsestään ja he viettävät yhdessä päivän. Päivän päätteeksi Joey ei vieläkään pidä Janicesta, mutta oppii sietämään tätä Chandlerin vuoksi. Jakson lopussa Rachel lainaa samanlaiset kultaiset bikinit kuin prinsessa Leialla täyttääkseen Rossin fantasiat, mutta Chandlerin takia Ross ei pysty olemaan kuvittelematta äitiään ja tunnelma menee pilalle.

Sivuhahmot

Phoeben pikkuveli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 5
Ensiesitys Yhdysvalloissa 17. lokakuuta 1996

Joey päättää rakentaa paikan posteille. Hän kuitenkin kehittelee ideaansa ja alkaa rakentaa viihdekeskusta. Tämä ei kuitenkaan suju ongelmitta, sillä hän vahingossa sahaa Chandlerin oven kahtia, melkein poraa Chandlerin päätä ja lopettaa työt kesken alkaessaan uusia Monican kylpyhuoneen kaakeleita. Viihdekeskuksen viimein valmistuttua, se on niin iso, että täyttää puolet sekä Chandlerin että Joeyn huoneiden ovista. Joka tapauksessa se näyttää hienolta ja Joey todistaa jakson lopussa, että aikuinen ihminen mahtuu yhteen sen kaapeista sisään.

Phoebe on hermostunut veljensä, Frankin, tapaamisesta - he ovat sopineet viettävästä viikonlopun yhdessä tutustuakseen paremmin toisiinsa. Viikonloppu ei suju kuitenkaan niin kuin he kuvittelivat ja Frank viettää suurimman osan ajastaan sulattaen erilaisia tavaroita. Kun Phoebe pyytää Frankia mukaan työpaikalleen ja kertoo olevansa hieroja, Frank luulee tämän olevan ilotyttö ja lähtee innoissaan mukaan Phoeben kertoen tämän saavan ilmaisen hoidon työtoveriltaan, Jasminelta. Ollessaan hieronnassa, Frank lähentelee Jasminea, joka taluttaa Frankin Phoeben luokse puhutteluun. Phoebe kuitenkin rauhoittuu Frankin kertoessa, että viikonloppu on ollut tämän mielestä hieno.

Chandler kertoo, että hänellä ja Janicella on listat viidestä julkkiksesta, joiden kanssa saavat maata ilman että toinen suuttuu. Ross suunnittelee oman listansa ja lukiessaan tämän Chandlerille, Chandler kehottaa Rossia ottamaan Isabella Rossellinin pois, koska tämä on liian "kansainvälinen". Jonkin ajan kuluttua Isabella kuitenkin saapuu Central Perkiin. Rachel antaa Rossille luvan yrittää iskeä tämän naureskellen samalla Rossin huonoille mahdollisuuksille. Joka tapauksessa Isabella torjuu Rossin.

Sivuhahmot

Tökkimisväline[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakson tiedot
Jaksonumero 8
Ensiesitys Yhdysvalloissa 14. marraskuuta 1996

Phoeben hammasta särkee, mutta hän kieltäytyy menemästä hammaslääkärille, koska hänen mukaansa jokaisena kertana, kun hän on käynyt hammaslääkärissä, joku hänen tuttunsa kuolee. Koska hän ei halua kenenkään kuolevan, hän päättää elää tuskassa, mutta loppujen lopuksi hänen päättää käydä hammaslääkärillä.

Ross hälytetään museolle, joten hän pyytää Monicaa vahtimaan Beniä. Rachel pahoittaa mielensä siitä ettei Ross kysynyt häneltä ja Ross myöntyy antamaan lapsen hänelle hoitoon (tietäen, että Monica on paikalla koko ajan). Rachel tekee hyvää työtä, mutta Monica lyö Benin pään vahingossa seinään. He päättävät olla kertomatta Rossille tapauksesta, mutta huomaavat kuhmun hänen päässään. He peittävät sen hatulla, mutta Ben alkaa hokea "Monica bang". Ross huomaa kuhmun ja uskoo tapauksen olleen Rachelin vika. Rachel kuitenkin paljastaa, että oikea syyllinen on Monica. Ross päättää leikkiä Monican kustannuksella ja kertoo, että Ben on muun muassa unohtanut muutaman aakkosen ja hänen toinen jalkansa kulkee toista nopeampaan. Saadessaan tietää Rossin pilailevan, Monica jahtaa häntä ja Ross lyö vahingossa päänsä tolppaan.

Joey miettii, miten voisi kertoa Chandlerille, että tämän tyttöystävä Janice oli suudellut entistä miestään. Chandler päättää ostaa tällä kaulakorun, mutta Joey ei salli tätä vaan kertoo hänelle Janicen petoksesta. Koska Janicella on lapsi yhdessä entisen miehensä kanssa, Chandler päättää antaa periksi ja eroaa Janicesta.

Ruma alaston mies on ostanut uuden riippumaton. Phoeben palatessa hammaslääkäristä (ja varmistettuaan puhelimella ettei kukaan hänen tutuistaan ole kuollut) Joey huomaa ettei ruma alaston mies ole liikkunut tunteihin. Kaikki ajattelevat tämän kuolleen, mutta päättävät varmistua asiasta. He kasaavat syömätikuista pitkän tökkimisvälineen, jonka päähän he laittavat neulan. He menevät tämän kanssa parvekkeelle ja tökkäävät miestä tämän ikkunan kautta. Hän herää ja suutuksissaan näyttää ystävyksille hänen omaa "tökkimisvälinettään".

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]