Forza Horizon

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Forza Horizon
Forza Horizon boxart.jpg
Kehittäjä Turn 10 Studios, Playground Games
Julkaisija Microsoft Game Studios
Pelisarja Forza Motorsport
Julkaisupäivä

NA 23. lokakuuta 2012
AU 23. lokakuuta 2012

JP 25. lokakuuta 2012
EU 26. lokakuuta 2012
Lajityyppi ajopeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta Xbox 360
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Forza Horizon on autopeli, joka julkaistiin Xbox 360:lle lokakuussa 2012. Pelin kehittivät Playground Games ja Turn 10 Studios. Se on spinoff Forza Motorsport pelisarjalle.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Forza Horizon on avoimille teille sijoittuva peli, joka sijoittuu kuvitteellisen Horizon tapahtuman ympärille Coloradossa. Peliin otettiin mukaan useita ominaisuuksia sarjan vanhoista peleistä, kuten suuri määrä autoja, realistiset fysiikat ja korkean resoluution grafiikat. Pelissä edetään ajamalla kisoja, sekä tuhoamalla erilaisia esineitä ja ajamalla nopeasti. Horizon sisältää parannetun version Forza 4 pelimoottorista, joka on optimoitu toimimaan 65 erilaisella maaperällä. Pelaaja voi ajaa tien ulkopuolella joillakin aluelilla, kun toiset taas on suojattu kaiteilla, tai muilla keinoilla. Tekoäly liikennettä on mukana yksinpelissä, joka on uusi ominaisuus. Pelissä voi myös ajaa muita tapahtuman kisaajia vastaan.

Pelissä on nopeuskameroita, joten pelaajat voivat haastaa toisiaan suurimman nopeuden saamiseksi tietyllä alueella. Kamerat tallentavat pelaajan ajat, jotka voi sitten jakaa. Toiset pelaajat voivat yrittää päihittää nämä ajat. Kisojen lisäksi pelaaja voi löytää huonokuntoisia autoja, korjauttaa ne ja lisätä omaan autokokoelmaansa.

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja vieraskielisen Wikipedian artikkelista.