FlatOut: Ultimate Carnage

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
FlatOut: Ultimate Carnage
FlatOut Ultimate Carnage kansikuva.jpg
Kehittäjä Bugbear Entertainment
Julkaisija Empire Interactive
Julkaisupäivä

Xbox 360:
Euroopan unionin lippu 22. heinäkuuta 2007
Australian lippu 1. elokuuta 2007
Yhdysvaltain lippu 2. lokakuuta 2007
Japanin lippu 4. huhtikuuta 2008

Microsoft Windows:
Euroopan unionin lippu 1. elokuuta 2008
Venäjän lippu 14. elokuuta 2008
Yhdysvaltain lippu 26. elokuuta 2008
Lajityyppi Ajopeli
Pelimuoto Yksinpeli, moninpeli
Alusta PC, Xbox 360
Jakelualusta CD, DVD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

FlatOut: Ultimate Carnage on kolmas osa FlatOut-ajopelisarjaa. Sen kehitti suomalainen Bugbear Entertainment ja julkaisi brittiläinen Empire Interactive, kuten sarjan muutkin osat. Peli on oikeastaan vain paranneltu FlatOut 2 tuoden siihen uusia pelimoodeja sekä parannellun grafiikan. Peli on julkaistu Xbox 360:lle sekä Windows Vistalle että XP SP2:lle. Peli on julkaistu myös PSP:lle nimellä FlatOut: Head On.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kisaaminen tapahtuu samoin kuin FlatOut 2:ssa paitsi että kilpailijoita on radalla nyt 12 kahdeksan sijaan. Kisoja yritetään edelleen voittaa kaikin mahdollisin tavoin likaisimpiakin taktiikoita hyväksi käyttäen. Kisoista ansaitaan rahaa useilla eri tavoin ja rahalla voi ostaa ja kehittää autoja. Kisat kisataan edelleen FlatOut 2:sta tutuissa kategorioissa "derby", "race" ja "street".

Peliin on tullut pari uutta pelimoodia mm. Beat the Bomb sekä Carnage Mode. Maastotyypit ja kisaradat ovat samat kuin FlatOut 2:ssa, mutta ratojen grafiikat ovat kuitenkin saaneet täysin uuden ilmeen.

Autot ovat entistä yksityiskohtaisempia aikaisempiin osiin nähden. Peli käyttää viimeisimmän luokan valaistusta ja varjostusta ja autosta hajoavia osia voi olla jopa 8000 rataa kohden, mikä on enemmän kuin missään muussa Xbox 360 pelissä tähän asti. [1]

Peli sisältää myös uuden moninpelimuodon käyttäen Games for Windows - Live-järjestelmää. Järjestelmän toimiminen edellyttää kuitenkin rekisteröitymistä. Toisin kuin aikaisemmissa osissa Lan-toiminto ei ole käytettävissä tässä pelissä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.flatoutgame.com/index.php

Aiheesta Muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.