Fallen Sword

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fallen Sword
Kehittäjä HuntedCow
Julkaisija HuntedCow
Julkaistu 2006
Lajityyppi MMORPG
Pelimuoto Yksinpeli
Alusta WWW-selain
Jakelumuoto Ladattava/Web
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Fallen Sword on fantasia-aiheinen massiivinen nettiroolipeli. Peliä pelataan selaimella, ja se on englanninkielinen. Pelissä ei ole lajityypille tavanomaisesti mitään lopullista tavoitetta tai loppua, mutta pelissä on pieniä tehtäviä, joita pelaaja voi suorittaa.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä pelaajalle näkyy ruudulla kartta, joka näyttää lähiruudut ja sen, missä ruudussa pelaaja on parhaillaan. Kartan yläpuolella on alueen nimi, joka kertoo, millä alueella pelaaja on. Kartan vieressä on sarakkeita, joissa näkyy, mitkä hirviöt ja muut kanssapelaajat ovat samassa ruudussa. Pelissä voi liikkua ylös, alas, vasemmalle tai oikealle menettäen kuntoansa yhdellä. Vinoittain liikuttaessa menettää taas kaksi pistettä kuntoaan. Kuntoa menettää myös taisteluissa hirviöiden tai muiden pelaajien kanssa. Kun kunto on lopussa, pelaaja ei voi enää liikkua eikä hyökätä kenenkään kimppuun.

Pelissä voi saada hahmolleen lisää tasoja tappamalla pelissä olevia hirviöitä. Jokaisesta hirviön taposta saa enemmän kokemuspisteitä, kun taas häviämällä menettää kokemuspisteitä. Kun kokemuspistetä on tarpeeksi, pelaajan taidot kehittyvät.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.