Ethan Kanin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ethan Kanin
Näyttelijä(t) Bob Gunton
Kesto 24:n tuotantokaudet 6–8
Ensi-
esiintyminen
Kausi 6: 5:00pm–6:00pm
Viimeinen
esiintyminen
Kausi 8: 10:00am–11:00am
Henkilötiedot
Ammatti puolustusministeri
(6. tuotantokausi)
kansliapäällikkö (7. tuotantokausi)
ulkoministeri (8. tuotantokausi)
Sukupuoli mies
Suhteet

Ethan Kanin on kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa 24. Hahmoa esittää Bob Gunton.

Wayne Palmerin presidenttikaudella Ethan Kanin on Yhdysvaltain puolustusministeri. Hahmon ensiesiintyminen tapahtuu kuudennella tuotantokaudella. Myöhemmin Kanin toimii presidentti Allison Taylorin kansliapäällikkönä.

Rooli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Kuudennella tuotantokaudella Kanin toimii puolustusministerinä presidentti Wayne Palmerin alaisuudessa. Hän kannattaa ehdotusta 25:een muutokseen, että se nostaisi varapresidentti Danielsin presidentiksi.

Seitsemännellä tuotantokaudella Kanin toimii Valkoisen talon henkilöstöpäällikkönä. Hän ei hyväksy presidentti Taylorin päätöstä nimittää tyttärensä Olivian hänen neuvonantajakseen Juman piirityksen aikaan. Myöhemmin hän jättää tehtävänsä julkisuusskandaalien pelossa.

Kahdeksannella tuotantokaudella Kanin toimii presidentti Taylorin ulkoministerinä ja on tärkeässä roolissa rauhanneuvotteluissa Yhdysvaltain ja Kamistanin (kuvitteellinen Lähi-idän maa) välillä.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.