Ethan Bennett

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ethan Bennett
Luoja(t) Jeff Matsuda
Näyttelijä(t) Steve Harris
Ensi-
esiintyminen
Ethan Bennett
The Bat in the Belfry (syyskuu 2004)
Savinaama
The Clayface of Tragedy (toukokuu 2005)
Kustantaja DC Comics
Henkilötiedot
Status Entinen poliisi
Ikä 26
Asuinpaikka Gotham City
Luonteenpiirteet Kyky vaihtaa muotoaan
Suhteet
Tutut Bruce Wayne, Ellen Yin

Ethan Bennett on fiktiivinen poliisi Batman-animaatiossa. Hahmon äänenä toimi Steve J. Harris.

Bennett oli Bruce Waynen paras ystävä, ja he olivat tunteneet toisensa jo yläasteelta lähtien. Hän toimi poliisina Gotham Cityssä ja toisin kuten parinsa Ellen Yin, Bennett pitää Batmanin tekemisiä hyväksyttävinä, sillä auttaahan hän poliiseja ratkaisemaan rikoksia. Myöhemmin Jokeri aiheutti hänelle elämänsä lopullisen muutoksen.[1]

Savinaama[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bennettin jouduttua hengittämään myrkyllistä kaasua, joka oli peräisin Jokerin kehittämästä saviannoksesta, Ethanin keho muuttui myöhemmin saviseksi ja mahdollisti kehon muutosta erilaisiksi esineiksi tai henkilöiksi. Hän oli pitkään epätoivoinen itsensä suhteen ja lopulta päätyi Gothamin mielisairaalaan, jossa Tohtori Outo tutki Bennettin kehitystä. Myöhemmin häntä oltiin jo päästämässä takaisin siviilielämään ja hänen piti käydä oikeusistuimen kautta, jotta ihmiset olisivat vakuuttuneita hänen parantumisestaan. Bruce Wayne tarjosi Bennettille myös töitä yhtiöstään. Kaikki ei kuitenkaan mennyt miten piti vaan Bennett muuttui jälleen Savinaamaksi ja lähti hakemaan kostoa Jokerille, jonka takia hän muuttui tällaiseksi hirviöksi.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Bios - Detective Ethan Bennett Viitattu 2.8.2009 (englanniksi)
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.