Duke Nukem: Land of The Babes

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Duke Nukem: Land of The Babes
Kehittäjä n-Space
3D Realms
Julkaisija GT Interactive
Pelisarja Duke Nukem
Julkaistu NA 19. syyskuuta 2000
EU 6. huhtikuuta 2001
Lajityyppi kolmannen persoonan ammuntapeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: M
Alusta PlayStation
Jakelumuoto CD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Duke Nukem: Land of The Babes on n-Spacen kehittämä ja GT Interactiven julkaisema kolmannen persoonan ammuntapeli. Peli julkaistiin PlayStationille vuonna 2000. Land of The Babes on jatkoa Duke Nukem -pelisarjan neljännelle osalle Duke Nukem: Time to Kill. Peli ei sisällä edeltäjäänsä verraten suuria graafisia muutoksia. Duken ääninäyttelijä on tässäkin pelissä Jon St. John.

Pelin nimeksi suunniteltiin alun perin Duke Nukem: Planet of The Babes, mutta samoihin aikoihin tuotannossa ollut elokuva Planet of the Apes (suom. Apinoiden planeetta) muistutti hyvin paljon suunniteltua pelin nimeä, minkä seurauksena elokuvan tekijät pyysivät GT Interactivea ja 3D Realmsia vaihtamaan pelin nimeä.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli alkaa Time to Killin tapaan introlla. Dystooppisessa tulevaisuudessa Maan ovat vallanneet avaruusolennot. Kaikki miehet on tapettu ja naiset otettu orjiksi. Maapallolla on kuitenkin vapaana olevia kapinallisia, jotka yrittävät saada Duke Nukemin tulevaisuuteen pelastamaan ihmiskunnan. He ovat juuri lähdössä teleportin avulla menneisyyteen Duke Nukem: Time to Kill -pelin tapahtumien aikaan, kunnes ”Pig Cop” -alienit murtautuvat sisään ja käyttävät teleporttia hyväkseen, menemällä menneisyyteen tappamaan Duken. Duke lähtee teleportin kautta tulevaisuuteen, ja aloittaa maailmanpelastuksen.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.