Dramacon

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Dramacon on Svetlana Šmakovan kirjoittama ja piirtämä alun perin englanninkielinen pseudomangasarja. Sarjan on julkaissut Tokyopop-kustantamo vuosina 2005-2007. Dramacon oli ehdolla Harvey Award -palkinnon saajaksi 2006 ja Eisner-palkinnon saajaksi erikoistunnustus-kategoriassa 2007.[1][2]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Nuori amatöörikirjailija Christie asettuu animetapahtuman taiteilijakujalle esittelijäksi, koska kokee sen mahdollisuudeksi mainostaa taiteilijapoikaystävänsä kanssa aloittamaansa mangaa. Odottamatta hän ihastuu salaperäiseen cosplayeriin, Mattiin, joka lohduttaa häntä poikaystävän flirttaillessa muille tytöille. Mattin ja Christien suudelman nähnyt raivostunut ja juopunut poikaystävä yrittää seksuaalisesti hyväksikäyttää Christietä. Sen jälkeen Christie viettää viimeisen yönsä Mattin ja hänen ystäviensä luona.

Christie saapuu seuraavaan Yatta Anime -tapahtumaan uuden piirtäjän, Bethanyn, kanssa. Christie tapaa siellä Mattin, jolla on uusi tyttöystävä. Tämä animetapahtuma on mustasukkaisuuden valloittama, mutta kolmantena vuotena asiat alkavat selvitä.

Uudella piirtäjällä Bethanyllä on ongelmia hänen äitinsä tullessa kolmantena vuotena katsomaan, millaisessa kulttuuritapahtumassa Bethany on. Bethany riitelee äitinsä kanssa uravalinnastaan, minkä jälkeen äiti ajaa kolarin. Christie ja muut jättävät tapahtuman tyytyväisempinä kuin aiemmin.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. 2007 Eisner Award Nominees Announced ComicsAlliance. Viitattu 5.4.2018. (englanniksi)
  2. 2006 Harvey Award Nominees Announced CBR. 1.6.2006. Viitattu 5.4.2018. (englanniksi)
Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Dramacon
Tämä sarjakuvaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.