Desmond Miles

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Desmond Miles
Pelisarja Assassin’s Creed
Ensimmäinen peli Assassin’s Creed (2007)
Ääninäyttelijä
(englanti)
Nolan North
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

Desmond Miles on fiktiivinen hahmo Assassin’s Creed -pelisarjassa. Desmond etsii Animus-tietokoneohjelmalla tietoja esi-isistään ja koittaa hänen muistojensa avulla selvittää totuutta (engl. The Truth) jumalista ja maailman tulevaisuudesta. Desmond esiintyy pelisarjan pääosissa Assassin’s Creed, Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations ja Assassin’s Creed III.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Desmond syntyi pieneen assassiiniyhteisöön, mutta pakeni ja ryhtyi baarimikoksi. Abstergo-yhtiö kidnappasi ja asetti hänet geneettisiä muistoja lukevaan Animus-tietokoneohjelmaan, joka etsii tietoja Desmondin esi-isistä. Abstergo-tohtoreiden Warren Vidicin ja Lucy Stillmanin avulla Desmond saa tietää esi-isänsä Altaïr Ibn-La’Ahadin elämästä, kunnes Abstergo ilmoittaa saaneensa tarpeeksi tietoa ja käskee Desmondin tapettavaksi. Assassiiniksi paljastuva Lucy saa haltuunsa Animuksen muistin ja pelastaa Desmondin. Nykypäivän assassiinien piilopaikassa Shaun Hastings ja Rebecca Crane asettavat Desmondin Animus 2.0:aan, etsimään tietoja hänen esi-isänsä Ezio Auditore da Firenzen elämästä. Ohjelman avulla Desmond oppii Ezion taistelutaitoja, mutta alkaa kärsimään hallusinaatioista. Nykypäivän temppeliritarien hyökättyä piilopaikkaan Desmond, Lucy, Rebecca ja Shaun hakevat uuden piilopaikan toscanalaisesta Monteriggionin kaupungista, jonka omistajana on toiminut Auditoren suku. Desmond tutkii Ezion tekemisiä 1500-luvun alun Roomassa ja saa tietää hänen piilottaneen mystisen Eedenin omenan (Apple of Eden) Colosseumin alapuolella olevaan salaiseen holviin. Siellä hän tapaa jo Ezion hämmästyttänyt, ennen jumalia maailmaan tullut Minervan hologrammikuvan. Minerva tapattaa Lucyn Desmondin kautta hänen kädessään olevalla ranneterällä (hidden blade) selostaen, että Lucy olisi vain este Desmondille tulevaisuudessa.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.