Darth Nihilus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Darth Nihilus on tunnettu voimakkaana sith-lordina. Hän pukeutui punavalkoiseen naamioon ja pitkään mustaan kaapuun. Nihilus esiintyy Star Wars: Knights of the Old Republic 2 -pelissä.

Darth Nihilus oli sithin musta lordi (3959–3950 ennen Yavinin taistelua). Nihiluksen nuoruudesta ei tiedetä paljoakaan, mutta jotkut uskovat, että hän olisi ollut Alec, jediritari vanhasta tasavallasta. Nihilus oli varmasti selviytyjä mandalorialais-sotien viimeisestä taistelusta Malachor V:llä. Langennut jedi nimeltä Kreia (sithinä Darth Traya) otti hänet oppipojakseen. Nihiluksen taidot kehittyivät, ja hän erikoistui tekniikkaan, jota kutsutaan "Näläksi". Tekniikan hallitsija pystyi imemään elämän pois toiselta olennolta ja parantamaan sillä itsensä. Myös keisari Palpatine ja Exar Kun käyttivät tätä tekniikkaa. Nihiluksen himotessa yhä enemmän "ruokaa", hänen "nälkänsä" sai yliotteen hänestä, ja Nihilus unohti pian täysin fyysisen olemuksensa. Noin vuonna 3956, ennen Yavinin taistelua, Nihiluksesta oli tullut niin voimakas, että yksi olento ei riittänyt hänelle: hän siirtyi Katarr-planeetan ilmakehään ja imi kaiken elämän koko planeetalta lukuun ottamatta nuorta miralukaa nimeltään Visas Marr. Nihilus otti Visaksen orjakseen.

Myöhemmin pakolaisjedi surmaa Nihiluksen tämän aluksella.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.