Cashmere Mafia

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Cashmere Mafia
Cahsmere Mafia
Kuva sarjan henkilöistä
Kuva sarjan henkilöistä
Tyyli draama
Kestoaika 45-48 minuuttia
Tekijä Kevin Wade, Gail Katz
Pääosissa Lucy Liu
Frances O'Connor
Miranda Otto
Bonnie Somerville
Peter Hermann
Julian Ovenden
Alkuperämaa Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat
Verkko ABC (Yhdysvallat)
Nelonen (Suomi)
Esitetty 2008 – 2008
Tuotantokausia 1
Jaksoja 7
Aiheesta muualla
IMDb

Cashmere Mafia on yhdysvaltalainen draamasarja, jota tehtiin vain seitsemän jaksoa. Sitä esitettiin ABC-kanavalla. Suomessa sen kaikki jaksot esitti Nelonen kesällä 2008. Draamasarja kertoo neljästä naisesta, joille ura on kaikki kaikessa - ainoastaan heidän keskinäinen ystävyytensä menee sen edelle.

Hahmot ja Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caitlin Down eli Bonnie Somerville[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caitlin Dowd on kosmetiikkayhtiön markkinointijohtaja. Hänen uransa on nousujohteinen, mutta hän on epävarma itsestään ja seksuaalisuudestaan. Caitlin on tehnyt kovasti töitä päästäkseen asemaansa, ja hän luottaa maanläheiseen neuvokkuuteensa. Hänen huumorintajunsa ja hellyttävä höpsöytensä vain lisäävät hänen viehätysvoimaansa.

Bonnie Somerville on syntyperäinen newyorkilainen, jonka juuret ovat Irlannissa. Bonnie muistetaan sarjoista Grosse Pointe, Frendit, O.C. ja NYPD Blue, ja hän on esiintynyt laulajana muun muassa Band from TV -yhtyeessä.

Zoe Borden eli Frances O'Connor[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sijoituspankkiiri Zoe Burden on onnellisesti naimisissa komean, kotona työskentelevän arkkitehdin Ericin kanssa, ja heillä on kaksi lasta, tytär (näyttelijänä Peyton List) ja poika . Zoe vaikuttaa naiselta, jolla on kaikkea. Sekä hän että hänen puolisonsa suhtautuva työn ja vanhemmuuden haasteisiin huumorilla, mutta kova vauhti alkaa vaatia veronsa. Zoen on pian aika miettiä elämäänsä uusiksi.

Frances O'Connor on syntynyt Britanniassa ja kasvanut Australiassa. Frances on tuttu elokuvista A. I. - Tekoäly ja Windtalkers.

Mia Mason eli Lucy Liu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mia Mason on pikkutytöstä asti halunnut voittaa. Hän on seksikäs ja kilpailuhenkinen kustannusalalla työskentelevä nainen, ja hänen kilpailuviettinsä on vahvistunut siinä määrin, että hän on valmis käymään taistoon sulhastaan vastaan hyvän aseman saadakseen. Mia joutuu pohtimaan, minkä hinnan hän on valmis maksamaan huipulla pysymisestä.

Lucy Liu on pesunkestävä newyorkilainen, jonka tunnetuimpia töitä ovat Ally McBeal, Charlien enkelit -elokuvat sekä Kill Bill: Vol. 1. Lisäksi hänet tunnetaan Unicefin hyvän tahdon lähettiläänä.

Juliet Draper eli Miranda Otto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suuren hotelliketjun johtajalle Juliet Draperille ulkokuori on tärkein, tapahtui suljettujen ovien takana mitä tahansa. Täydellisen elämän kulissien pystyssä pitäminen vaatiikin Julietilta rutkasti työtä, kun hänen aviomiehensä Davis pettää ja 14-vuotias tyttärensä Emily kapinoi. Juliet keksii erikoisen tavan kostaa uskottomalle Davisille, ja samalla hän päättää rikkoa täydellisyyden vaikutelman ja astua ulos maailmaan.

Miranda Otto on australialainen näyttelijätär, joka on aiemmin nähty elokuvissa Veteen piirretty viiva ja Salaisuus pinnan alla sekä kahdessa Taru sormusten herrasta -elokuvassa.

Eric Burden eli Julian Ovenden[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zoen arkkitehtipuoliso Eric on paitsi komea, myös kiltti. Hän tekee töitä kotona ja koettaa venyä kiireisen vaimonsa aikatauluihin. Zoella ja Ericillä on kaksi lasta, joiden hoitojärjestelyt aiheuttavat omat ongelmansa. Vaikka Zoe ja Eric rakastavat toisiaan, rasittaa minuuttiaikataulutettu elämä heidän suhdettaan.

Julian Ovenden on brittiläissyntyinen mies, joka on aiemmin vieraillut muun muassa sarjoissa Kyläsairaala ja Siskoni on noita.

Davis Draper eli Peter Herman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Julietin aviomiehen Davisin ongelma on se, ettei hän osaa olla uskollinen vaimolleen. Ja mikä pahinta, hän on valmis syrjähyppyihin myös Julietin tuttavien kanssa. Davis saa kuitenkin huomata, että Juliet ei niele aivan mitä tahansa.

Peter Hermannin juuret ovat Saksassa. Hänet on nähty myös tv-sarjassa Elämää Manhattanilla ja elokuvassa United 93.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakso Jakson nimi
1 Siippojen sota
2 Kokouspuhelu
3 Valheet ja viettelijät
4 Ratkaisuja
5 Jää luoksein
6 Omaisuudenjako
7 Koiruuksia

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]