Caffè Pascucci

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Caffè Pascucci on kahvilaketju.

Pascussi on italialainen paahtimo, joka sijaitsee Monte Cerignonen kylässä Italiassa, San Marinon lähellä. Paahtimo sijaitsee noin 600 metrin korkeudella merenpinnasta, jossa on optimaaliset ilmasto-olosuhteet kahvin käsittelyyn. Pascucci on erikoistunut palvelemaan ravintola-, kahvila- ja hotellisektoria, eikä sen kahveja myydä vähittäiskaupoissa.

Kahvi paahdetaan perinteisellä tuotantotavalla laadukkaasta raakakahvista, eli epäsuoralla tulella ja hitaalla paahdolla. Ideana on uutta teknologiaan hyödyntämällä tuottaa kahvia perinteitä kunnioittaen.

Tuotteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

GOLDEN SACK DEG. Pascuccin paras sekoitus laadukkaan espresson valmistamiseen. Enimmäkseen Arabicaa ja hivenen Robustaa takaamaan parhaan creman ja oikean värin. Kofeiinipitoisuus vain n. 1,5%.

COLUMBIA LIGHT SUPREMO Vaaleapaahtoinen, tasapainoinen gourmet-kahvi suodatettavaksi tai pressopannuun. 100% pestyä Kolumbialaista Arabicaa. Kofeiinipitoisuus alle 1%.

BRAZIL SANTOS FLOR CHOCOLATE Täyteläinen, kermamaisen pehmeä, miedosti suklainen jälkimaku. 100% Brasilialaista Arabicaa, makean intensiivinen tuoksu ja pehmeän pyöreä maku. Kofeiinipitoisuus n. 1,5-1,8%.

FILTER COFFEE BREAKFAST Korkealaatuinen 100% Arabicasekoitus.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]