An Elder Scrolls Legend: Battlespire

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
An Elder Scrolls Legend: Battlespire
Kehittäjä Bethesda Softworks
Julkaisija Bethesda Softworks
Pelisarja The Elder Scrolls
Pelimoottori XnGine
Versio 1.5
Julkaisupäivä NA 30. marraskuuta 1997
EU 1997
Lajityyppi toimintaroolipeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: MK
Alusta MS-DOS
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

An Elder Scrolls Legend: Battlespire on Bethesda Softworksin kehittämä ja julkaisema The Elder Scrolls -pelisarjaan kuuluva toimintaroolipeli. Peli julkaistiin MS-DOS:lle vuonna 1997.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Moninpeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bethesda esitteli moninpeliominaisuuden, johon sisältyy yhteistyömuotoja seurata yksinpelin tarinaa verkossa sekä tiimi-pohjainen vs. tilassa taistella käyttäen kaikkia samoja strategioita kuin yksinpelissä. Tätä varten tehtiin moninpeliverkko, joka on nyt GameSpy. Vaikka se ei enää tue Mplayer / GameSpy Arcade, sitä voi silti pelata Kali moninpeli verkkopalvelimella, joka tukee ja toimii kaikkien pelin ominaisuuksien kanssa.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Battlespiressa (nimetty maagien harjoituspaikan mukaan [battlemages]) pelaaja on oppipoika, joka viimeisen kokeensa päivänä huomaa, että Daedra-armeija, jota johti Mehrunes Dagon on vallannut harjoituspaikan ja tappanut lähes kaikki maagit siellä. Kaiken kukkuraksi pääsankarin kumppani on vankina Mehrunes Dagonin luona. Seitsemän tason aikana pelaajan on liikuttava eri maailmoissa ja päästävä Mehrunes Dagonin luokse ja voitettava hänet, minkä jälkeen hän palaa takaisin Tamrieliin.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]