Amiko Kobayashi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Amiko Kobayashi
Luoja(t) Chris Claremont
John Romita Jr.
Kustantamo Marvel
Ensiesiintyminen Uncanny X-Men #181 (1984)
Henkilötiedot
Oikea nimi Amiko Kobayashi
Status aktiivinen
Voimat ei ole

Amiko Kobayashi on kuvitteellinen henkilö Marvel Comicsin sarjakuvissa.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun Japani joutui suurten lohikäärmeiden hyökkäysten kohteeksi, Ryhmä-X ja japanilainen sankari, Aurinkotuli, yrittivät tuhota ne. Taistelun aikana useat asunnot kuitenkin tuhoutuivat ja niistä useat olivat viattomien siviileiden. Yhdessä niistä asui Amiko äitinsä kanssa. Kun asunto tuhoutui, hänen äitinsä kuoli, mutta Amiko onnistui selviytymään ja Wolverine löysi hänet. Wolverine lupasi pitää huolta tästä pienestä tytöstä, mutta eläessään vaarallsita elämää, hän uskoi ettei sopisi isäksi Amikolle. Hän sitten antoi Amikon adoptoitavaksi, mutta tämä joutui huonoon perheeseen.

Kun Logan vuosia myöhemmin halusi käydä katsomassa Amikoa, hän ei saanut soittoaan perille ja päätti tutkia asiaa. Hän joutui surukseen huomaamaan millaiseen perheeseen Amiko oli joutunut ja vei tytön hyvän ystävänsä Yukion luokse.

Vaikka Yukio ei aluksi pitänyt ajatuksesta, hän otti Amikon huostaansa ja heistä tuli hyviä ystäviä vuosien aikana. Pelätessään Amikon joutuvan vaaraan, Wolverine pyysi Hopeasamuraita katsomaan hänen peräänsä. Hän teki tätä työtä hyvin, mutta joskus Amiko joutui Wolverinen vihollisten hyökkäysten kohteeksi. Kun Ase-X -organisaatio palasi toimintaan, Sapelihammas kaappasi Amikon ja melkein tappoi hänet Ase-X:n käskyjen vastaisesti. Ase-X kuitenkin paransi Amikon ja pyysi tätä anteeksi Loganilta.

Hiljattain Amiko sai tietää äitinsä kuuluneen Shosei-sotureiden sukuun ja viettää nyt aikaansa heidän seurassaan harjoitellen taistelulajeja tehdäkseen Loganin ylpeäksi itsestään.