Alex Vincent

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Alex Vincent vuonna 2021.

Alex Vincent, oik. Alexander Vincent LoScialpo, (s. 29. huhtikuuta 1981 New Jersey, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on näytellyt muun muassa Child's Play -elokuvissa nuorta Andy Barclayta, jota tappajanukke Chucky jahtaa vaihtaakseen oman sielunsa pojan kanssa.

Vincent ei Child's Play -elokuvien kuvauksissa ollut juuri koskaan tekemissä tappajanukke Chuckya näytelleen Brad Dourifin kanssa, sillä Dourif nauhoitutti aina repliikkinsä nukkea varten etukäteen. Child's Playn näyttelijöitä Vincent on tekemissä ainoastaan Catherine Hicksin kanssa. Kriitikot olivat usein varsin tyytymättömiä hänen esiintymiseensä erityisesti Child's Play -elokuvissa, mikä oli yksi syy päätökseen lopettaa näytteleminen kokonaan.

Lukioaikana hän pyrki eroon lapsitähden maineestaan, mutta yritti kuitenkin myöhemmin uusiin rooleihin. Viidentoista epäonnistuneen koekuvauksen jälkeen hän lopetti näyttelemisen.

My Family Treasure -elokuvan jälkeen Vincent ei enää ole näytellyt missään elokuvassa, vaan puuhailee musiikin parissa ja kirjoittelee runoja.

Elokuvat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]