Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships
Kehittäjä Akella
Julkaisija Playlogic
Suunnittelija(t) Rapestake
Pelisarja Age of Pirates
Julkaisupäivä 26. toukokuuta 2009
Lajityyppi Avoin pelimaailma, Roolipeli
Pelimuoto Yksinpeli
Alusta Microsoft Windows
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships on Akellan kehittämä videopeli, joka perustuu roolipelaamiseen. Se julkaistiin 26. toukokuuta 2009. Se on jatkoa Sea Dogsille(2000), Pirates of the Caribbeanille(2003) ja Age of Pirates: Caribbean Tales(2006). Caribbean Talesin tapaan myöskään City of Abandoned Ships ei ylpeillyt kahden edellisen pelin nimillä ja saavutuksilla.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli on roolipeli ja sen juoni päättyy melko avoimesti. Alussa pelaaja vai aloittaa yksin tai valita yhden neljästä eri maan merivoimista(Englanti, Espanja, Ranska ja Hollanti.

Valinnasta huolimatta pelaaja tekee useita tehtäviä, joista jotkut ovat pakollisia.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on säilytetty useita ominaisuuksia edellisistä peleistä, kuten kyvystä käydä kauppaa, taistella hallituksen muita aluksia vastaan, tutkia paikkoja ja purjehtia realiajassa. Realiajassa purjehtiminen ei kuitenkaan ole pakollista, vaan pelaaja voi purjehtia nopeampaakin kartan avulla. Pelissä on kuitenkin uusi nopeampi taistelujärjestelmä ja monimutkaisempi tapa käydä kauppaa.

Hahmo- ja aseluokat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hahmoluokat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on kolme eli hahmoluokkaa, joista pelaaja voi valita. Jokaisella on eri juoni. Hahmoluokat ovat kauppias, kaappari ja seikkailija.

Aseluokat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuten aiemmissakin peleissä, on olemassa monia miekkoja, joilla jokaisella aseella on omia ominaisuuksia. (Light, Medium ja Heavy)

Nimi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin nimi "Pirates" on tullut englanninkielisistä sanoista Power(teho), Insight(näkemys), Reaction(reaktio), Authority(viranomainen), Talent(lahjakkuus), Endurance(kestävyys) ja Success(menestys).

Laivat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiemmista osista peliin on jätetty myös eri laivamuodot. Pelaajalla voi olla yksi tai useampi laiva, tai joissain tapauksissa ei yhtäkään. Paremmat alukset tietenkin maksavat myös enemmän. Joitain aluksia ei voi ostaa vaan ne pitää kaapata meritaistelulla. Jotkut laivat taas ovat käytettävissä vasta, kun on tehnyt tiettyjä tehtäviä. Pelin laivaluokat ovat: Battleship, Warship, Xebec, Ship of Line, Barque, Barquentine, Brig, Brigantine, Caravel, Corvette, Fluyt, Frigate, Lugger, Galleon, King's Man of War, Man of War, Pinnace, Schooner, Sloop ja Tartane.

Tehtävien aikana pelaaja voi käyttää sodissa myös Lentävää Hollantilaista tai sotalaiva Soleil-Royalia.

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja vieraskielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships