Águilas Cibaeñas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Águilas Cibaeñas
Perustettu 1936
Kotiareena Estadio Cibao
Kapasiteetti 18 077
Paikkakunta Santiago de los Caballeros

Águilas Cibaeñas on vuonna 1936 perustettu baseball-seura Dominikaanisen tasavallan talvisarjassa. Se on sarjan kaikkien aikojen menestynein seura. Joukkue on voittanut sarjan 20 kertaa ja Karibian-mestaruusturnauksen viisi kertaa. Sillä on vain yksi mestaruus enemmän kuin sen pahimmalla haastajalla, Tigres del Liceyllä. Joukkueen kotikaupunki on Santiago. Vuonna 2008 seura on sekä Dominikaanisen tasavallan talvisarjan että Karibian-mestaruusturnauksen hallitseva mestari.

Joukkueen kotikenttänä toimii Estadio Cibao, jolle mahtuu 18 077 katsojaa. Kenttä isännöi Karibian-mestaruusturnausta vuonna 2008. Seuran peliasun värit ovat kotona keltainen paita ja mustat housut sekä vieraissa musta pelipaita ja harmaat housut.

Merkittäviä pelaajia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luis Polonia, Julian Javier, Miguel Tejada, Alberto Castillo, Franklin Taveras, Wily Mo Peña, Tony Peña, Manny Ramírez, Oscar Ureña, Joaquin Benoit, Melky Cabrera, Rafael Furcal, Hipolito Pichardo, Winston Llenas, Mendy López, Tony Batista, Bartolo Colón, Julian Tavarez, Miguel Batista, Jhonny Peralta, Johnny Cueto, Adrian Beltre, Moises Alou, Raul Mondesí, Willy Taveras, Tony Peña Jr., Jose Lima, Ryan Garko, Coco Crisp, Willie Stargell, Dick Stuart, Fausto Carmona, Robinson Tejeda, Edwin Encarnación, Brandon Moss, Randy Choate, Juan Salas, Omar Moreno, Jeff Davanon, Mike Napoli

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä urheiluseuraan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.