Keskustelu tiedostosta:KangValloittaja3.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos tämä kuva ei kerran ole kansikuva, niin sitä tuskin voidaan kansikuva-oikeudella pitää Wikipediassa. --Myrtti <3 20. heinäkuuta 2006 kello 17.10 (UTC)

Olen tutkinut asiaa ja todennut, ettei mikään muu malline vastaa sarjakuvalehden sisäisiä ruutuja. Muut käyttäjät ovat kuitenkin käsittääkseni hyväksyneet mallineen käytön tässä yhteydessä. Teknisestihän sarjakuvasivu ei kuitenkaan ole kansi, mutta koska tekijänoikeus pätee myös tähän formaattiin, voi mallineen käyttöä pitää perusteltuna. Sitä paitsi lisäämäni tekniset tiedot ovat kaikki aina huolellisia, eikä oikeudet sen suhteen saata jäädä epäselviksi. Lisään tämän tekstin myös omalle sivullesi. Toivoisin että vastaat siihen. Yst. terv. JS 20. heinäkuuta 2006 kello 17.17 (UTC)
Älä ihmeessä lisää. Sarjakuvalehden sisäinen ruutu on eri asia kuin saman sarjakuvalehden kansi, joten tuota mallinetta siinä ei mielestäni voida käyttää. Vaikka kyseessä olisikin kansikuva, olisi kansikuvaa käytettävä sen nimenomaisen julkaisun (tai jos erittäin tiukkoja ollaan, sen julkaisun ko. numeron) artikkelissa, ei esimerkiksi hahmokuvituksena. Tästä ennakkotapauksena eri äänitteiden kannet, joissa usein artisti on kuvattuna; näitä levynkansia ei voida käyttää kuvituksena yleisesti artistia käsittelevässä artikkelissa, ellei siinä käsitellä myös itse albumia, jonka kansikuva artikkelissa on. --Myrtti <3 20. heinäkuuta 2006 kello 17.19 (UTC)
Kuinka kuvaa on muokattu? Se ainakin itseäni vähän epäilyttää, sitaattikuvien muokkaamisessa liikutaan aika hämärillä vesillä. --JTS 20. heinäkuuta 2006 kello 17.20 (UTC)

Pahoittelen tekstin lisäämisestä Keskustelu-sivullesi, toimin aina niin nopeasti.

Liitin kuvan yhteyteen uuden mallineen. Toivoakseni tämä viimeistään selvittää kuvan juridisen ristiriidan. Hankalaa, miten pahuksen kehnosti mallineita koskevia asioita on selostettu Ohje-osiossa. Tuntuupa vielä, ettei kukaan oikein osaa edes vastata tekijänoikeuksia koskeviin uteluihin. Mitä sanotte, onko malline tällä kertaa osuva?

Ai niin, käyttäjä JTS, voin vakuuttaa, että tekemäni muutokset ovat puhtaasti skannerin vikoja poistavia, kosmeettisia kuvanmuokkauksia. Varsinaiseen kuvaan ei kosketa.

Kirjoitelkaapa taas, jos asiassa on epäselvyyttä. Olisi kuitenkin mukavaa saada jatkaa artikkelien (vaikkakin näin mitättömienkin) kuvittamista.

Terveisin JS 20. heinäkuuta 2006 kello 17.59 (UTC)

HUOM!! Koska vanha kuva oli suttuinen, lisäsin uuden kuvan sen tilalle ja toivon, että uusi tekijänoikeusmalline riittää. Poistin varoitusmallineen. Ottakaa yhteyttä, jos on ongelmia. Terveisin JS 20. heinäkuuta 2006 kello 20.35 (UTC)